Voor wie ?

De Formulierenbrigade helpt mensen uit Nijmegen met een laag inkomen om hun inkomen op orde te krijgen en voorzieningen aanvragen. Veel mensen, met een laag inkomen, maken geen gebruik van inkomensondersteunende regelingen die je nodig hebt om rond te kunnen komen. Daarbij maakt het niet uit of u een laag inkomen uit werk, uitkering of andere regeling hebt. Alleen de hoogte van het inkomen telt.

Maakt u gebruik van alle voor u geldende voorzieningen? De Formulierenbrigade weet welke er zijn en kan u helpen. Alle mensen uit Nijmegen met een laag inkomen komen in aanmerking. Een laag inkomen is ongeveer 110% van het voor u geldende minimum inkomen. Hieronder staan de richtbedragen voor een netto maandinkomen.

2 partners met of zonder kinderen € 1.495,-
1 ouder met tenminste 1 kind onder de 18 jaar € 1.345,-
Alleenstaande 21 jaar of ouder € 1.045,-

 

Voor verschillende regelingen gelden verschillende inkomensnormen. Ook gelden voor verschillende levenssituaties verschillende regels. Neem contact op als u twijfelt of het voor u geldt.

Wilt u weten of u ergens voor in aanmerking komt? Neem dan gerust contact op met ons via het telefoonnummer 0800-5678 567 Of beantwoord de vragenlijst: Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.