App helpt bij financiële vragen en lastige brieven

In november bestond de formulierenbrigade 10 jaar. Voor haar verjaardag werd een app gelanceerd. Soms krijg je namelijk brieven die je niet snapt of heb je een vraag over financiën. Misschien kun je wel tips gebruiken. Je kunt naar de Stip gaan of op de site van de gemeente zoeken. Je kunt nu ook de app Budget de Baas gebruiken.

Met deze app kunnen mensen met een laag inkomen uit Nijmegen zich inschrijven voor tips over inkomen en omgaan met financiën. Je geeft aan over welke zaken je nieuws wilt ontvangen. Je ontvangt dan regelmatig een tip.

Wanneer je een ingewikkelde brief hebt ontvangen kun je hiervan met de app een foto maken en opsturen. Je ontvangt dan uitleg over wat je kunt doen. Ook kun je een vraag stellen. Deze app maakt het makkelijker om op tijd hulp te vragen voordat eventuele problemen uit de hand zijn gelopen. Op het moment is er een Android app, maar nog geen Apple (iOS) app. De app is te downloaden in de Google Play-store. Klik op de link of zoek op ‘Budget de Baas’ Nijmegen.