Wat doen we ?

Voor veel mensen is het inkomen complex. Naast loon of uitkering zijn er nog toeslagen en voorzieningen.  Soms weten mensen niet van deze belangrijke extra delen van je inkomen. Of mensen gebruiken ze niet. Misschien is dat bij jou ook wel het geval.

De Formulierenbrigade kijkt samen naar je inkomsten en uitgaven. Afhankelijk van je huishouden kun je in aanmerking komen voor verschillende regelingen. Van deze regelingen moet je gebruik maken om genoeg inkomen te hebben om alle noodzakelijke kosten te kunnen betalen. De Formulierenbrigade kent ze allemaal en kijkt of in aanmerking komt. Als je dat wilt helpen we met de aanvraag.

Hoe werken wij?
Formulierenbrigade02Neem contact op per telefoon, mail of post. Wij bellen terug en maken een afspraak. Dat kan zijn voor een informatief huisbezoek, of gelijk voor een inkomenscheck. Op de afspraak controleren we je gegevens en kijken we of je inkomen op orde is. Als het nodig is maken we nog ene nieuwe afspraak om te kijken wat er nog meer moet gebeuren, bijvoorbeeld een aparte afspraak voor het belastingaangifte.

De medewerkers van de Formulierenbrigade zijn mensen die weten hoe is om te leven met een laag inkomen. Wij hebben inkomensspecialisten en belastingexperts. Zo kunnen wij je het beste helpen. De Formulierenbrigade helpt gratis.